Tracker vanaf nu beschikbaar voor al onze klanten

Blog  — di. 21 mei 2024

Tracker is vanaf nu beschikbaar voor al onze klanten. Mocht u nog niet met ons samengewerkt hebben via Tracker, dan hierbij een korte introductie.

Bij grote projecten was Tracker altijd al een essentieel onderdeel van onze DevOps SDLC. Tracker is ons in-house ontwikkelde platform voor een moderne, prettige en efficiënte samenwerking. Het combineert projectmanagement-, timemanagement- en bugtrackingsoftware met een cross-platform communicatieplatform. Een hele mond vol, maar wat het betekent, is dat Tracker alles heeft wat nodig is om een project efficiënt en prettig tot een succes te maken.

Voorheen was het niet praktisch om Tracker in te zetten voor kleinere projecten. Daar is nu verandering in gekomen. Het is nu mogelijk om Tracker flexibel in te zetten, zelfs voor projecten die slechts enkele maanden, weken of zelfs dagen duren.

De nieuwe flexibiliteit van Tracker stelt ons in staat om bij aanvang van een project te kiezen welke processen u wel of niet wilt gebruiken. Voorheen was het alles of niets, wat voor kleinere projecten leidde tot overbodige functionaliteiten, complexiteit en onnodige inspanningen.

Al snel kunt u merken wanneer het niet meer efficiënt is om voor elke beslissing de telefoon te pakken of heen en weer te e-mailen. Het bijhouden van communicatie, accorderingen, uren en wisselende functie-eisen bijvoorbeeld kan snel onoverzichtelijk en tijdrovend worden. Dat kan als belemmerend ervaren worden en onnodig tijd verkwisten.

Hoe diep de integratie van Tracker gaat, is vanaf nu flexibel. Zo kan er voor kleinere projecten slechts een deel van de mogelijkheden gebruikt worden. Deze delen leiden direct tot meer overzicht, meer controle en minder administratieve taken voor zowel u als ons.

Vraag er gerust naar bij uw volgende Exclusive-IT project. Wij zullen u er voortaan ook op attenderen natuurlijk. Maar als u nieuwsgierig bent geworden en tussen uw projecten door alvast eens een kijkje wilt nemen, dan horen wij graag van u en plannen we met trots een 1-op-1 demonstratie.