Gratis ondernemersscan beoordeelt online aanwezigheid

9 Dec 2014 om 13:07 door Walter


De tijd vliegt, het is alweer december. Tijd dus voor de kerstboom en eindejaars-vergaderingen. Dit is bij uitstek het perfecte moment om nog eens te reflecteren op je doelstellingen en resultaten. Maar ook een geschikt moment om de targets voor volgend jaar te bepalen. Én de goede voornemens. Neem je hier ook je online aanwezigheid in mee? Hier vallen bijvoorbeeld de content-strategie van de website, de social-media-strategie en online marketing-activiteiten onder.

Deze keer ga ik daarom zonder schaamte een eigen dienst promoten hier in het blog. Normaal doe ik dat niet omdat ik dit blog niet de juiste plaats vind voor commerciële uitingen of formele teksten. Ja, klopt, dat is ook de reden waarom ik in het blog 'je' schrijf in plaats van 'u'.

Maar in dit geval, wees gerust, het is een gratis scan. Lekker Hollands dus. Maar natuurlijk helpen we aan het eind van de rit ook graag mee met oplossen, als er iets op te lossen valt. Die keuze is aan jezelf. Het is vrijblijvend.

Via de ondernemersscan van Exclusive-IT zal de online aanwezigheid worden beoordeeld. Het gaat om een checklist met meer dan 80 punten verdeeld over 6 categorieën waarop zal worden gecontroleerd. Een deel hiervan laten wij de computer nalopen, andere onderdelen (gebruiksvriendelijkheid, indrukken, etc.) worden met de hand beoordeeld. Bijvoorbeeld door de website eens te gebruiken en misbruiken zoals een bezoeker dat kan. Als alles nagelopen is volgt er een rapportcijfer dat kan variëren van helemaal niks tot (de maximale) 100 punten. Tezamen met persoonlijke aanbevelingen ontvang je de resultaten in een beknopt PDF-rapport.

Ben jij nieuwsgierig naar de score van jouw onderneming? Bekijk dan de ondernemersscan-pagina.


Delen via:


Reacties:

Wees de eerste om te reageren!


Reageren:

Klik hier om je aan te melden of registreer binnen één minuut.