iPhone, Android en andere Apps


Een ‘App’ is een computerprogramma voor mobiele telefoons (smartphones) en tablet-computers. Alle grote merken hebben een ‘App-store’ waarin Apps aangeschaft kunnen worden, of zelfs gratis gedownload kunnen worden.

Voordelen

Het grootste voordeel van een App is dat deze prominent op het scherm van de gebruiker staat inclusief uw herkenbare logo. Een App heeft daarnaast toegang tot de volle functionaliteit van het apparaat. Dit betekend toegang tot sensor-informatie bijvoorbeeld, maar ook toegang tot contacten en GPS-locatiegegevens. In tegenstelling tot een koppeling naar uw website werkt een App ook offline. Afhankelijk van uw doel en doelgroep is een App must-have.

Goed idee of extra publiciteit

Een App begint met een goed idee of de wens om uw bedrijf op te laten vallen. In July 2014 had de 'Google Play'-store (Android) 1.3 miljoen Apps, de 'Apple App Store' 1.2 miljoen en de 'Windows Phone Store' 300.000. Apps hebben hebben een jaarlijkse wereldwijde omzet van 17 miljard euro, en dit getal groeit nog. Enkele verdienmodellen zijn bijvoorbeeld: de App zelf verkopen, producten verkopen via de App, adverteren in de App, een App ontwikkelen en doorverkopen en zelfs kosten besparen door de App vóór u te laten werken.

Gratis Apps

Een App kan u geld opleveren door kosten te besparen, een gratis App kan bijvoorbeeld uw klanten informeren (push berichten) en daarmee een stuk klantenservice voor zijn rekening nemen. Klanten vinden het prettig om goed op de hoogte gehouden te worden in een tijd waarin we veel informatie te verwerken krijgen. Indirect kan deze App u zelfs nieuwe klanten opleveren, goede service zal immers met familie en vrienden gedeeld worden.

Neem vandaag nog contact op

Exclusive-IT is uit pure passie voor het vak opgericht in 2006. In de afgelopen jaren hebben wij talloze klanten mogen helpen. En u? Mogen we u ook overtuigen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om kennis te maken.

Neem vrijblijvend contact op!

Gerelateerde blogartikelen

Er zijn nog geen gerelateerde artikelen.