Automatisering


Een geïntegreerd proces verhoogt de snelheid en voorkomt fouten. Door te automatiseren minimaliseert u de benodigde handelingen en maakt u het proces controleerbaar en meetbaar.

Exact aansluiten

U bent uw onderneming niet gestart omdat u hetzelfde bent, u heeft uw eigen innovatieve koers gezet. Om die reden past standaard software ook zelden. Vaak gebruikt u 10-20% van een pakket maar betaald u de volle 100%. Vaak jaarlijks, zoals licenties. Ondanks dat het daarna nog niet precies in uw proces past. Automatisering doormiddel van maatwerksoftware is hier de oplossing. De investering is snel terugverdient door wat het oplevert.

Efficiënt en geborgd

Maatwerksoftware controleert of het proces volgens plan verloopt. Een helder overzicht op het scherm voorkomt verwarring bij personeel. Ook verkort het de leertijd van nieuw personeel. Optioneel kan maatwerksoftware apparaten en machines direct aansturen. Daarmee borgt u ook de bediening hiervan en voorkomt u menselijke fouten. Dit geld ook voor kantoorsoftware.

Inzichtelijk en stuurbaar

Als uw proces door maatwerksoftware geborgd is, dan beschikt u over data. Deze data kunt u niet alleen voor wekelijkse rapportages gebruiken, maar ook om realtime te monitoren. Bijvoorbeeld op een Lcd-scherm op kantoor of zelfs op uw smartphone. U kunt direct op incidenten reageren. Door op deze data resultaatgericht te sturen verfijnd u hiermee het proces verder.

Neem vandaag nog contact op

Exclusive-IT is uit pure passie voor het vak opgericht in 2006. In de afgelopen jaren hebben wij talloze klanten mogen helpen. En u? Mogen we u ook overtuigen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om kennis te maken.

Neem vrijblijvend contact op!

Gerelateerde blogartikelen

Er zijn nog geen gerelateerde artikelen.