Desktop applicaties


Desktop applicaties zijn computerprogramma’s die de volle kracht van een computer kunnen aanwenden. Dit betekent dat er zeer krachtige maatwerksoftware ontwikkelt kan worden om uw meest veeleisende wensen te realiseren.

Van idee tot werkelijkheid

In uw dagelijkse werkzaamheden kunt u het gevoel krijgen dat sommige taken verbeterd en vereenvoudigd kunnen worden, maar het kan u ontbreken aan de expertise om hier software op maat voor te schrijven. In dat geval ondersteunen wij u graag hier in. Dit begint met een analyse wat voor soort software het beste bij uw idee past.

Mission-critical of juist niet

Zo wegen wij bijvoorbeeld voor u af in welke programmeertaal de software het beste geschreven kan worden. Dit is afhankelijk van het soort computer waar de software op gebruikt zal worden, maar ook een kwestie van balans tussen kosten en baten. Zo kunt u zich vast voorstellen dat de presentatiesoftware voor de beeldschermen in uw wachtruimte andere eisen heeft dan software die uw productkwaliteit meet terwijl de lopende band blijft draaien.

Efficiënt en consistent

Met desktop applicaties kunt u uw bedrijfsprocessen automatiseren, integreren en in banen leiden. Hierdoor ontstaat er een heldere aanpak met consistente uitkomst. Het ontwikkelen van eigen software is efficiënter in gebruik en sluit altijd perfect aan op uw wensen.

Software ontwikkeling

Wij schrijven software in onder andere C, C++ en .NET-talen zoals C# of Visual Basic. Daarnaast ondersteunen wij ook bestaande software welke geschreven is in Pascal, Delphi, Python, COBOL of Java.

Neem vandaag nog contact op

Exclusive-IT is uit pure passie voor het vak opgericht in 2006. In de afgelopen jaren hebben wij talloze klanten mogen helpen. En u? Mogen we u ook overtuigen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om kennis te maken.

Neem vrijblijvend contact op!

Gerelateerde blogartikelen

Er zijn nog geen gerelateerde artikelen.