Digitale optimalisatie

De leaseauto elke week even wassen is heel normaal. Toch vergeten ondernemingen vaak om ook de techniek goed te verzorgen, terwijl goed onderhoud kosten bespaart en meer omzet oplevert. Digitale optimalisatie geeft extra zorg aan de middelen welke u reeds in gebruik heeft. Zo bent u er zeker van dat u er alles uit haalt.

De cijfers: bij aankomst

Een website als voorbeeld. Als een website 3 of méér seconden nodig heeft om te laden, dan haakt de helft van de bezoekers al af. Elke seconde vertraging tijdens het laden van overige pagina's neemt nog eens 11% van de bezoekers weg. Ook gaf 79% van de bezoekers aan dat zij waarschijnlijk niets meer kopen als een website niet zo goed presteert. Dit geldt zelfs voor websites onderweg. 64% van smartphonegebruikers verwacht de website binnen 4 seconden te kunnen gebruiken.

De cijfers: na aankomst

Eenmaal geladen bepaalt de bezoeker in slechts 50 milliseconden of deze op een website blijft. Een snelle, goed ogende en heldere homepage is daarom cruciaal. Maar ook tijdens het winkelen op een website bleek dat elke seconde extra laadtijd ongeveer 7% minder conversie oplevert. Dat betekent dat er dagelijks €7.000 extra omzet te behalen valt met één seconde minder laadtijd op een totale dagomzet van €100.000. Een concreet voorbeeld hiervan is het bedrijf Amazon. Zij hebben gemeten dat 1 seconde méér laadtijd het bedrijf €1.6 miljard omzet per jaar kost.

Niet alleen websites

Uiteraard kan eenzelfde zorg worden gegeven aan uw volledige applicatielandschap. Beter presterende software is niet alleen fijner voor uw klanten, maar ook voor uw medewerkers. Medewerkers bleken 29% minder productief door achterstallig onderhoud. Een minder dan optimale performance wordt ook als demotiverend en naar ervaren. Neem vandaag nog contact op om te beginnen met optimaliseren. Het resultaat is direct merkbaar en verdient zichzelf terug.

Voordelen van Exclusive-IT digitale optimalisatie

Grondige analyses om knelpunten te lokaliseren

Meeste resultaat met de laagste inspanning eerst

Bijzonder specialistische optimalisatiekennis

In-house ontwikkeling van optimalisatietechnieken

Technologische partner met ruim 10 jaar ervaring

Zonder op ontwerp in te moeten leveren tóch een razendsnel eindproduct. Echt geweldig.

Jordy de Jong
Designer, Jong Vormgeving

Naast een betere doorstroming van de sales funnel zijn zelfs de bounce rates met een derde afgenomen.

F. Rondel
Marketeer, Exellenzo

Wij ontzorgen u graag technisch met dezelfde toewijding voor uw onderneming als u zelf. Maak vandaag nog kennis en verken samen de mogelijkheden om uw diensten te optimaliseren.

Contact opnemen