Domeinnamen


Domeinnamen zijn eenvoudig te onthouden computeradressen. Of u nu een .NL-adres wilt, een .COM of één van de andere 280 topleveldomeinen, wij helpen u graag verder.

Wat kan ik er mee?

Computers op het internet hebben een IP-adres zoals 192.168.0.1 bijvoorbeeld. Helaas zijn mensen niet zo goed in het onthouden van getallen. Om die reden zijn domeinnamen uitgevonden. Om naar deze website te gaan tikt u nu eenvoudig www.Exclusive-IT.nl in plaats van 91.216.34.230.

Domein huren

We praten voor het gemak altijd over het 'kopen' van een domeinnaam. Maar eigenlijk is dat niet zo. We huren een domeinnaam. U krijgt dan het gebruiksrecht tot u stopt met betalen. Daarna is de domeinnaam weer beschikbaar voor andere om te huren. Domeinnamen huurt u vaak per jaar. Als u de huur niet opzegt dan wordt deze doorgaans automatisch verlengt voor het volgende jaar. Zo raakt u niet per ongeluk het gebruiksrecht kwijt.

Neem vandaag nog contact op

Exclusive-IT is uit pure passie voor het vak opgericht in 2006. In de afgelopen jaren hebben wij talloze klanten mogen helpen. En u? Mogen we u ook overtuigen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om kennis te maken.