Hosting


Wilt u een website, webapplicatie, SaaS-oplossing of wellicht iets anders hosten? Afhankelijk van uw wensen hebben wij een altijd een oplossing die past.

Webhosting

Onze hosting van websites komt in 'diverse smaken'. Voor de instapper bieden wij shared hosting, voor de gevorderde dedicated hosting en voor de professional cluster- of cloud-hosting. Hierdoor is er altijd een goed balans te vinden tussen wat u investeert en wat het u oplevert. Door de architectuur van ons datacenter kunt u ten alle tijden eenvoudig opschalen wanneer dat nodig is.

Non-stop service

Omdat u op elk gewenst moment van de dag toegang heeft tot uw diensten verzorgen wij een service die daar op aansluit. Een team van experts houd 24 uur per dag alles goed in de gaten en werkt proactief om de hoogste betrouwbaarheid te kunnen garanderen. U kunt altijd contact opnemen voor persoonlijke ondersteuning.

Toegevoegde waarde

Wat wij toevoegen is een ongekende flexibiliteit. Bijvoorbeeld als uw bezoekersaantallen tijdelijk door het plafond schieten of wanneer u een analyse wilt uitvoeren om uw product te optimaliseren.

Neem vandaag nog contact op

Exclusive-IT is uit pure passie voor het vak opgericht in 2006. In de afgelopen jaren hebben wij talloze klanten mogen helpen. En u? Mogen we u ook overtuigen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om kennis te maken.

Neem vrijblijvend contact op!

Gerelateerde blogartikelen

Er zijn nog geen gerelateerde artikelen.