Koppelingen & integraties

Software inzetten als afzonderlijke eilandjes om procesdelen te ondersteunen, laat een deel van de potentie verloren gaan. Een onderneming creëert waarde met kennis en kunde. Dit is een bedrijfsbreed proces. Door software te koppelen en integreren verfijnt u uw waardecreatie over de gehele breedte.

Sales voorbeeld

Uw website heeft als ambassadeur van uw merk vaak het eerste contact met uw klant. Uw klant heeft een behoefte en oriënteert zich op een oplossing. Na enig inlezen belt de klant met uw accountmanager. Tijdens dit gesprek kan de accountmanager direct uit het CRM opmaken wat de afgelopen dagen de interesse heeft gewekt. Inclusief het recentelijk downloaden van een dienstverleningsfolder in PDF-formaat. Facturatiehistorie bevestigt dat er een ontbrekende schakel is en notities van een collega accountmanager eerder dit jaar tonen aan dat er in de toekomst mogelijk aanvullende dienstverlening aan deze klant aangeboden kan worden.

In de loop van het gesprek kan er direct inhoudelijk gesproken worden over het vervullen van de dringende behoefte. Zonder verkennend gesprek op locatie. De koppeling van systemen en informatie speelt hierbij een cruciale rol. Zo werkt het kostenbesparend en tegelijkertijd levert het op.

De kracht van koppelingen

Koppelingen en integraties bieden nieuwe mogelijkheden om uw klanten beter van dienst te kunnen zijn. Meerwaarde bovenop uw core business. Dit resulteert in een beter gestroomlijnde ervaring en een efficiëntere afhandeling door uw personeel.

Voordelen van Exclusive-IT koppelingen & integraties

Specialistische kennis waarmee vrijwel alles kan worden gekoppeld.

Ook begrip voor startsituaties met veel verschillende software.

Kleine ingrepen om stapsgewijs naar de totaaloplossing te werken.

Procesoptimalisatie met lean workflows en industriële precisie.

Technologische partner met ruim 15 jaar ervaring.

De externe vacatures waren zó geïntegreerd in het platform. Prettig om zaken mee te doen.

Joep van 't Hoff
Eigenaar, Imagin Events

De koppeling tussen de productdata en de configurator geeft ons de benodige flexibiliteit.

Paul Rassin
Manager marketing, Aequo Audio

Wij ontzorgen u graag op technisch gebied met een toewijding aan uw onderneming die gelijk is aan die van uzelf. Maak vandaag nog kennis en verken samen de mogelijkheden van uw vraagstelling.

Contact opnemen