Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO staat voor 'Search Engine Optimization' of ook wel Zoekmachine Optimalisatie in het Nederlands. Dit zorgt er voor dat uw website makkelijker en méér gevonden zal worden.

Wat levert het mij op?

Zoekmachines zoals Google en Bing doorzoeken het internet en maken het gemakkelijker voor mensen om iets te vinden. Gevonden worden is belangrijk voor uw website, zonder bezoekers is het alsof u een etalage heeft in een lege winkelstraat. Om meer bezoekers te trekken kunnen wij uw website technisch en inhoudelijk beter inrichten. Technisch opdat zoekmachines uw website beter begrijpen en inhoudelijk opdat bezoekers uw inhoud beter kunnen vinden.

Uw positie verbeteren

Mensen klikken het liefst op één van de eerste resultaten in een zoekmachine, slechts enkelen bladeren wel eens door naar de tweede of derde pagina. Om die reden is uw positie en vertoning in zoekmachines heel belangrijk. Hoewel u invloed kunt uitoefenen op uw positie, blijft de keuze altijd aan de zoekmachine zelf. Technische en inhoudelijke verbeteringen kunnen uw positie vaak flink verbeteren. Enkel in gevallen van sterke concurrentie rondom bepaalde zoektermen zal er meer voor nodig zijn, zoals bijvoorbeeld zoekmachine-marketing (SEM/SEA).

De juiste balans vinden

Het is belangrijk om de juiste balans van de optimalisatie zeker te stellen. Uw doel is om meer relevante bezoekers aan te trekken met de mogelijkheid om deze te verleiden. Om die reden is het beste dat uw website niet enkel en alleen voor zoekmachines ingericht wordt, maar ook voor de bezoekers zelf. Tot slot is het ook belangrijk om een bepaalde etiquette aan te houden tegenover zoekmachines, anders zult u worden bestraft. Agressieve optimalisatie resulteert in een slechtere positie of zelfs in totale uitsluiting.

Uw huidige website verbeteren

Of het nu een nieuwe website betreft of een reeds bestaande, SEO kan uw omzet verhogen. In geval van een bestaande website kunt u het idee hebben dat een nieuwe tot betere resultaten zal leiden. Het vervelende is alleen dat u hiervoor ook opnieuw moet investeren. Overweeg dan om een budget vrij te maken voor SEO, zo verhoogt u uw omzet met een kleinere investering. Door middel van een analyse kan worden bepaald in welke mate uw website nog geoptimaliseerd kan worden.

Voordelen van Exclusive-IT zoekmachine optimalisatie

Geen loze beloftes, er zijn geen positiegaranties.

Meeste resultaat met minste inspanning eerst.

Mogelijkheid om nieuwe content gelijk te laten optimaliseren.

Technische aspecten standaard inbegrepen in Foundation.

Technologische partner met ruim 15 jaar ervaring.

Accuraat, behulpzaam, vriendelijk, meedenkend en kordaat.

Linda Noijens
Eigenaresse, Anno Morgen

De geweldige service eromheen hebben wij nergens anders gevonden.

Tim Kalosterkamp
Co Founder, ZiZo B.V.

Wij ontzorgen u graag op technisch gebied met een toewijding aan uw onderneming die gelijk is aan die van uzelf. Maak vandaag nog kennis en verken samen de mogelijkheden van uw vraagstelling.

Contact opnemen