User flow & beleving

Een kraakhelder pad door uw digitale omgeving helpt uw klanten prettig te navigeren en levert de beste ervaring. Dit is essentieel voor een goede conversie en binding. Door een algehele fijne ervaring te bieden pakt u minder sterke plekken in uw dienstverlening bij de oorzaak aan.

Gebruikerstrajecten

Met een user flow & belevings analyse wordt nauwkeurig gekeken naar de gebruikerstrajecten. Waar nodig worden deze daadkrachtig verbeterd. Zo ontstaat er een vloeiende beweging in de juiste richting.

Afstemmen op behoefte

Of het nu om e-commerce gaat of een servicegerichte dienst, uw digitale omgeving dient uw onderneming te ondersteunen. De trajecten welke uw klanten afleggen kunt u verbeteren door deze te bepalen, te meten én te optimaliseren. Het helpt tevens om tijdig veranderende klantwensen te ontdekken en hier op in te spelen.

Trechtermodel

Uit de initiële inventarisatie volgt vaak eerst een slag om de bekende spelbrekers op te lossen. Later in het proces kan er zelfs door middel van Digitale optimalisatie en A/B experimenten winst in de kleinste details behaald worden.

Voordelen van Exclusive-IT user flow & belevings analyses

Gedegen onderzoek en datagedreven voorstellen.

Heldere rapportages met uitgebreide toelichting.

Vooruitkijkende strategieën met vervolgaansluiting.

Brede technische kennis en kostenbesparende denkwijze.

Technologische partner met ruim 15 jaar ervaring.

Weten dat je altijd nieuwe inzichten kunt vragen en bespreken geeft rust.

Yamina al Mokadam
Eigenaresse, VousVintage

Complimenten voor de kernachtige en heldere analyses met inhoudelijke advies.

Marnix van der Linden
Bestuurslid, SIRIS media

Wij ontzorgen u graag op technisch gebied met een toewijding aan uw onderneming die gelijk is aan die van uzelf. Maak vandaag nog kennis en verken samen de mogelijkheden van uw vraagstelling.

Contact opnemen