Websites


Een website of webshop is tegenwoordig zoveel méér dan een visitekaartje. De eerste kennismaking met uw bedrijf is steeds vaker online. Om die reden is uw website erg belangrijk. Wij willen graag bijdragen aan het succes van uw onderneming.

Een goede website heeft een strategie

Een goede website gaat al lang niet meer om de website zélf. Het gaat om de totaaloplossing. Zoals gevonden worden en interessant gevonden worden. Dit betekend onder andere dat de eerste indruk belangrijk is, zoals altijd. Op internet gaat dit zelfs wat sneller. In slechts 50 milliseconde bepaald een bezoeker of deze blijft, blijkt uit onderzoek.

Als dat gelukt is dan komt de inhoud. Het moet de bezoeker meteen duidelijk zijn wat uw onderneming doet. Actueel en informatief zijn is een must. Om uw bezoeker ertoe te verleiden verder te bladeren is gebruiksvriendelijkheid belangrijk. Werkt de website ook op telefoons en tablets? Laadt hij snel via mobiel-internet buiten de deur? Werkt hij intuïtief? Een prachtige website is zoals een mop; als je hem moet uitleggen dan werkt hij niet zo goed.

En daarna wilt u natuurlijk graag dat bezoekers terugkeren. Hier is betrokkenheid het sleutelwoord. Dit kan bijvoorbeeld door actief te zijn op social media. Maar ook met nieuwsbrieven of een blog. Als u deze basis heeft gelegd dan komt úw beloning; het levert wat op!

Het stopt niet bij de oplevering

Wij dragen graag bij aan uw online succes. Dit doen we door u te ontzorgen met een doorlopende persoonlijk ondersteuning. We leveren namelijk niet alleen een website maar ook een gezonde relatie. Een goede website leeft immers en nazorg is essentieel voor blijvend succes. Door goede analyses kan de juiste koers voor de toekomst gezet worden.

Het inzetten van een CMS zoals Wordpress, Joomla of ons eigen DragonSting is daarom slechts het begin. Mét of zonder huisstijl. Een goed plan van aanpak maakt daarna écht het verschil. Zo informeert u niet alleen uw vaste klanten met uw website, maar maakt u er echt een verkoopmedewerker van.

Neem vandaag nog contact op

Exclusive-IT is uit pure passie voor het vak opgericht in 2006. In de afgelopen jaren hebben wij talloze klanten mogen helpen. En u? Mogen we u ook overtuigen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om kennis te maken.

Neem vrijblijvend contact op!

Statistieken
  • Wereldwijd méér dan 1 miljard websites (2014)
  • Nederland telt 1,2 miljoen bedrijven (2012)
  • 82% hiervan heeft een eigen website (2009)
  • 96% van Nederland gebruikt internet (2012)
  • 60% hiervan gebruikt mobiel internet (2012)
  • 55% van 65-75jr dagelijks op internet (2013)
  • 79% van de Nederlanders koopt online (2011)
  • 30% van 65-75jr koopt via internet (2013)
  • 15 miljard euro internet-omzet per jaar (2013)
Bronnen: CBS, Twinklemagazine, Internetlivestats