Disclaimer

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op de toegang tot- en het gebruik van deze website.

Exclusive-IT streeft ernaar de informatie op deze website correct, volledig en up-to-date te houden. Wij behouden ons het recht voor de op deze site vermelde informatie op elk moment te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen. Exclusive-IT geeft uitdrukkelijk geen garantie omtrent de juistheid of de volledigheid van de inhoud van deze Exclusive-IT site.

Exclusive-IT is niet aansprakelijk voor directe, indirecte of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van of juist de onmogelijkheid om gebruik te maken van deze website en de daarop gepubliceerde informatie.

Het gebruik van de links op de Exclusive-IT site kan tot gevolg hebben dat u onze site verlaat. Exclusive-IT is niet verantwoordelijk voor en heeft geen controle op de inhoud van de sites van derden die aan de Exclusive-IT site gekoppeld zijn.

Wij verwerken uw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Door gebruik te maken van enig formulier of anderzijds uw contactgegevens aan ons door te geven, gaat u akkoord met ons privacybeleid en geeft u ons toestemming voor het ontvangen van berichten van Exclusive-IT via onder andere e-mail, post en telefoon.

Alle genoemde prijzen op de website zijn exclusief belasting over de toegevoegde waarde.

Op de website en deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.