Desktopapplicaties

Hoewel webapplicaties terrein winnen is er nog altijd noodzaak voor desktopapplicaties. De ongeremde kracht om op hoge snelheid en met grote precisie taken te volbrengen is er daar één van. Het keer op keer feilloos kunnen aansturen van randapparatuur is een tweede. Met cross-platform ontwikkeling kan het gelijktijdig functioneren op robuuste Linux interne serverracks én Windows werkstations op kantoor. Met volledige controle over het uitrollen van updates en backuppen van data.

Logistiek voorbeeld

Met een desktopapplicatie kan een webbestelling direct doorgezet worden naar het magazijn. Hier kan deze volautomatisch bij de pakketdienst worden aangemeld, een verzendlabel worden geprint én een magazijnrobot worden aangestuurd. Door middel van gezichtsherkenning komt automatisch de juiste naam op de pakbon na de controle of de bestelling compleet is. Een serie foto's wordt gemaakt en bewaard voor interne kwaliteitsbewaking. Bij de QR-code sensor worden uitgaande pakketten gescand en de bestelstatus direct naar 'verzonden' bijgewerkt in het klantaccount. Desktopapplicaties zijn simpelweg onmisbaar in dergelijke gestroomlijnde processen.

Offline als voordeel

Geheel of deels verbinding verliezen met het netwerk of het internet is geen spelbreker voor desktopapplicaties. Ook uw internetsnelheid heeft geen impact op de procesprestaties. Voor sensitieve of mission-critical processen is een netwerkverbinding zelfs niet eens gewenst. In deze gevallen is een desktopapplicatie de juiste oplossing.

Exclusieve aanpak

In het afgelopen decennium hebben wij onze zeer geprezen werkwijze verfijnd om elke uitdaging tot een succes te brengen. Deze werkwijze omvat een kennismaking, inventarisatie, feedback moment, ontwikkel-iteraties, oplevering en tot slot nazorg. Elke iteratie bestaat op zijn beurt uit ontwikkelen, testen, acceptatie en in productie brengen. Hierdoor behoudt u de controle en wij de vaart in ons werk.

Desktopapplicatie voordelen

Verhoog efficiëntie met 100% aansluitende software

Vereenvoudig en verfijn uw workflows

Integreer machines en apparaten in uw processen

Koppel bestaande systemen met elkaar

Kies uw ideale functionaliteit en werkwijze

Rol eenvoudig toekomstige updates uit

Achteraf is het lastig voor te stellen dat we ons eerder zonder de applicatie hebben kunnen redden.

Petra Kabalt
Eigenaresse, Benalmádena rentals

Ik had altijd al het gevoel dat het automatisch moest kunnen. Exclusive-IT bevestigde dit onomstotelijk.

Alexander Vidakovic
Fotograaf, Studio Artist X

Neem vandaag nog contact op

Exclusive-IT is uit pure passie voor het vak opgericht in 2006 en biedt de volgende voordelen:

Meer dan 15 jaar ervaring

Proactief advies vanuit vakkennis

Eigen Nederlands ontwikkel- en testteam

Flexibele ontwikkeling met vlot resultaat

Sublieme persoonlijke service en nazorg

Laat ons u ook overtuigen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om kennis te maken.

Contact opnemen