Embedded & industrie

Van industrieel proces tot consumer electronics en IoT, maatwerksoftware is een must om efficiënte en betrouwbare aansturing te realiseren. Kies voor de ontwikkeling van onverstoorbare software met informatieveiligheid standaard opgenomen in elk ontwerp.

Embedded

Of het nu een NFC-reader, smartkoelkast of bewakingssensor-netwerk betreft, met geïntegreerde softwaresystemen kan er altijd een oplossing geboden worden. Dit kan extern aangestuurd via bestaande communicatieprotocollen, headless met mechanische knoppen of een volwaardige lokale touchscreenbediening. De ontwerpen kunnen variëren van software voor één enkele SoC op een PCB, tot meer uitgebreide systemen op SBC's.

Industrie

Operationele processen worden steeds complexer. Van kleine tijdgevoelige signalen tot grote hoeveelheden QA data om te verwerken, middels consultancy heeft u alles in huis om uw organisatie optimaal te laten adviseren in oplossingen. Dit kan variëren van E/IP of TCP/IP PLC's (PAC's) en softPLC's, tot sensory SBC's en dataprocessing serverracks.

Lokale oplossing

Door lokale ontwikkeling zijn diverse vliegreizen overbodig, net als vergaderingen met tal van barrières. In een kort overleg kan slagvaardig besloten worden. Dit verschil merkt u direct tijdens de prototyping- en testfase. De kenmerkende nazorg en heldere documentatie garandeert tot slot een succesvolle productlancering en doorlopende ondersteuning.

Exclusieve aanpak

In het afgelopen decennium hebben wij onze zeer geprezen werkwijze verfijnd om elke uitdaging tot een succes te brengen. Deze werkwijze omvat een kennismaking, inventarisatie, feedback moment, ontwikkel-iteraties, oplevering en tot slot nazorg. Elke iteratie bestaat op zijn beurt uit ontwikkelen, testen, acceptatie en in productie brengen. Hierdoor behoudt u de controle en wij de vaart in ons werk.

Embedded & industriële voordelen

Robuuste en veilige Nederlandse maatwerkoplossingen

Sterk geoptimaliseerde en gebalanceerde hardwareimpact

Real-time time-sensitive communicatiemogelijkheden

Redundante fail-safe communicatiemogelijkheden

End-of-life enkel afhankelijk van hardwarebeschikbaarheid

SLA met Nederlandstalige en Engelstalige ondersteuning

Ons team is erg tevreden over de oplossingsgerichtheid als het op de details aankomt.

Willem van Lier
Hardware architect, MedaWare

Klantgericht, innovatief en creatief. De oplossing werkt al jaren zonder ingrijpen.

Bas Ouwerling
Product specialist, Simac Electronics

Neem vandaag nog contact op

Exclusive-IT is uit pure passie voor het vak opgericht in 2006 en biedt de volgende voordelen:

Meer dan 15 jaar ervaring

Proactief advies vanuit vakkennis

Eigen Nederlands ontwikkel- en testteam

Flexibele ontwikkeling met vlot resultaat

Sublieme persoonlijke service en nazorg

Laat ons u ook overtuigen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om kennis te maken.

Contact opnemen