Smartphone & tablet apps

Vergroot uw bereik en betrokkenheid met apps. Met slechts één klik is uw onderneming in beeld, of het nu gaat om een smartphone of tablet device, en zelfs zónder in te loggen. Of eenvoudig ingelogd met de ingebouwde authenticatie­mogelijkheden van het apparaat.

Betrokkenheid & bereik

Naast deze eenvoud hebben apps ook andere voordelen, zoals push notificaties. Zo kunt u als service uw klanten real-time informeren, bijvoorbeeld over een verzonden bestelling of splinternieuw product dat zojuist beschikbaar is gemaakt. Is tijdig op de hoogte stellen belangrijk? Informeer al uw klanten, waar dan ook, direct over een speciale wijziging in uw openingstijden.

Merkbekendheid & meerwaarde

Gemiddeld spendeert men 2 uur per dag kijkend naar het scherm van de smartphone of tablet. Dit biedt de mogelijkheid om uw merkbekendheid te versterken met een pakkend, herkenbaar logo. Deze positieve associatie werkt nog beter als de app als handig en prettig ervaren wordt tijdens het gebruik, bijvoorbeeld door in de app bestellingen of reserveringen aan te nemen. De mogelijkheid om stilletjes en snel interactie te hebben met de onderneming, ook onderweg, heeft steeds vaker de voorkeur.

Succesvolle service

Apps zijn heer en meester als het aankomt op service. Ze komen het best tot hun recht ter ondersteuning van uw bestaande dienstverlening. De meest succesvolle apps zijn integraal onderdeel van uw gehele technologische ecosysteem. Zó biedt u een unieke meerwaarde aan uw relaties.

Exclusieve aanpak

In het afgelopen decennium hebben wij onze zeer geprezen werkwijze verfijnd om elke uitdaging tot een succes te brengen. Deze werkwijze omvat een kennismaking, inventarisatie, feedback moment, ontwikkel-iteraties, oplevering en tot slot nazorg. Elke iteratie bestaat op zijn beurt uit ontwikkelen, testen, acceptatie en in productie brengen. Hierdoor behoudt u de controle en wij de vaart in ons werk.

Smartphone & tablet app voordelen

Versterk uw merkbekendheid en betrokkenheid

Laagdrempelige interactie met uw onderneming

Push notificaties om uw bereik te vergroten

Uitgebreide integraties en hardwaremogelijkheden

Koppel het aan uw bestaande ecosysteem

Biedt een unieke klantgerichte meerwaarde

Er werd heel positief gereageerd op het zelf kunnen plannen van de afspraken via de app.

Saskia Pilanen
Instructrice, Centered Riding

De hybride app gaf ons de mogelijk om de identiteit van ons merk consistent over te brengen.

Han Swinkels
Marketing stategist, Zenotal

Neem vandaag nog contact op

Exclusive-IT is uit pure passie voor het vak opgericht in 2006 en biedt de volgende voordelen:

Meer dan 15 jaar ervaring

Proactief advies vanuit vakkennis

Eigen Nederlands ontwikkel- en testteam

Flexibele ontwikkeling met vlot resultaat

Sublieme persoonlijke service en nazorg

Laat ons u ook overtuigen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om kennis te maken.

Contact opnemen