Webapplicaties

Efficiënt werken betekent altijd en overal kunnen werken. Webapplicaties maken deze vrijheid mogelijk. In één beweging lost het tevens andere uitdagingen op, waaronder een scherp centraal beveiligingsbeleid, een structureel backupplan en altijd up-to-date software. En als een apparaat het begeeft kunt u direct verder werken op een ander. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om het besturingssysteem, softwareversies of het terug moeten plaatsen van verloren gegevens.

Overal samenwerken

Werk niet alleen overal, maar ook samen. U kunt tegelijk aan hetzelfde document werken en toch duizenden kilometers van elkaar verwijderd zijn. Dit maakt het mogelijk om teams samen te stellen verdeeld over de hele wereld. Al uw medewerkers werken met dezelfde meest actuele gegevens, zo kan er altijd daadkrachtig te werk worden gegaan.

Veilig & flexibel

Met een gedegen privilegebeleid kunnen verschillende rollen uiteengezet worden. Zo beperkt u toegang tot sensitieve bedrijfsdata en vereisen cruciale handelingen een managementakkoord, ongeacht waar u bent. Met real-time privilege aanpassingen heeft u volledige controle op elk moment. Nauwkeurige logging geeft u tot slot historische inzage in de gehele processtroom op elk gewenst moment.

Exclusieve aanpak

In het afgelopen decennium hebben wij onze zeer geprezen werkwijze verfijnd om elke uitdaging tot een succes te brengen. Deze werkwijze omvat een kennismaking, inventarisatie, feedback moment, ontwikkel-iteraties, oplevering en tot slot nazorg. Elke iteratie bestaat op zijn beurt uit ontwikkelen, testen, acceptatie en in productie brengen. Hierdoor behoudt u de controle en wij de vaart in ons werk.

Webapplicatie voordelen

Werk vanaf elke plek en elk apparaat via internet

Verhoog efficiëntie met 100% aansluitende software

Vereenvoudig en verfijn uw workflows

Koppel bestaande systemen met elkaar

Kies uw ideale functionaliteit en werkwijze

Rol eenvoudig toekomstige updates uit

Geweldige service
en sterke communicatie!

Marc Ortolo
IT manager Europe, Patagonia

Een exceptioneel vermogen om eenduidig te antwoorden met een doeltreffende applicatie.

Ir. Drs. W. Laarakker
Directeur, Portu Capital

Neem vandaag nog contact op

Exclusive-IT is uit pure passie voor het vak opgericht in 2006 en biedt de volgende voordelen:

Meer dan 15 jaar ervaring

Proactief advies vanuit vakkennis

Eigen Nederlands ontwikkel- en testteam

Flexibele ontwikkeling met vlot resultaat

Sublieme persoonlijke service en nazorg

Laat ons u ook overtuigen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om kennis te maken.

Contact opnemen