Oplossingen

Geef eenvoudig invulling aan de behoefte van uw organisatie door middel van onderstaande oplossingen. U begint dan met een rollende start, de overeenkomstige wensen zijn direct vervuld. Door een oplossing als basis te laten fungeren kan er meteen gewerkt worden aan de unieke ambities van uw onderneming. Met een solide ondergrond als vertrekpunt.

Foundation

Vlaggenschip Foundation is een hypermoderne en complete oplossing voor websites, webshops en webapplicaties. Met een focus op veiligheid, prestaties en een kwalitatief hoogwaardige afwerking verheft u uw webaanwezigheid naar het volgende niveau.

Lees meer »

Daxto

Met Daxto is administreren eindelijk zo modern en gemakkelijk als uw andere technologie. Door financieel wendbaar en in real-time te kunnen handelen krijgt u de volledige controle terug. Zo kunt u zichzelf weer concentreren op ondernemen.

Lees meer »

Marktkoppelingen

Uw productassortiment via verschillende kanalen aanbieden kan met minimale inspanning een toename in uw omzet verwezenlijken. Maak gebruik van koppelingen tussen bekende retailkanalen en verscheidene webpakketten. Eenmaal tot stand gekomen zal de koppeling verder geen aandacht meer van u vragen.

Neem contact op »

Websecurity scanner

Security-by-design is wereldwijd een groeiend gedachtegoed. Veiligheid kunt u echter nu al hoger op de agenda plaatsen van uw organisatie. Scan uw websoftware en servers om de reële dreigingen snel in kaart te brengen, alsmede reeds aanwezige malafide sporen. Zo blijft u te allen tijde zicht en controle houden.

Forendox.com »

Maatwerk & diensten

Complementeer uw oplossing met dienstverlening of breid het verder uit met flexibele maatwerk mogelijkheden. Laat u adviseren om samen de beste strategie voor uw doelstelling te bepalen.

Diensten »