Over ons


Exclusive-IT is uit pure passie opgericht in 2006. Breed en boordevol actuele ICT-kennis. Het is een gezellig, klein bedrijf waar de nadruk ligt op korte lijnen en persoonlijk contact. Wij geloven in vakmanschap en ouderwetse service, we merken dat dit vaak voor onze klanten de doorslag geeft. De beste reclame is immers gewoon goed werk leveren.

Wij vinden het een sport om helder uit te leggen welke mogelijkheden er zijn. Gewoon in begrijpbare taal. ICT is immers overal om ons heen maar het blijft een zeer technisch onderwerp waar iedereen wel eens wat hulp bij kan gebruiken.

In de afgelopen jaren hebben wij talloze klanten mogen helpen. Variërend van het ondersteunen van lokale ondernemers tot het ontwikkelen van internationale oplossingen voor het middel- en grootbedrijf. Door onze jarenlange ervaring en zeer actuele vakkennis laten we geen uitdaging onbeantwoord.

Wij denken dat de kracht van software ligt in het ondersteunen van mensen. Een gezonde balans waarbij techniek mééwerkt. Door oplossingen samen te laten werken groeit het rendement zelfs nog verder. Onze diensten zijn daarom divers. Uiteenlopend van informatieve websites, webshops, webapplicaties en smartphone apps tot krachtige bedrijfsautomatisering.

Ontwikkelen zit in ons bloed. De onverminderde passie waarmee het begon is de drijfkracht achter het enthousiasme nu én in de toekomst. Het lijkt ons geweldig om ook u hiervan te overtuigen.
Walter van 't Hoff, Eigenaar.

Walter van 't Hoff, Eigenaar.