Wij creëren software

Apps, web, desktop en industrieel. Wereldwijd. Om uw onderneming te laten groeien.

3D

Ontketen uw groeipotentieel met grenzeloze maatwerksoftware

Standaard oplossingen zijn goed, maar maatwerkoplossingen zijn vrijwel perfect. Bij Exclusive-IT begrijpen we dat uw organisatie of uw markt soms op zoek is naar een beter passende verbinding en daarom zorgen we voor oplossingen op maat die bij uw specifieke behoeften passen. Met bijna 2 decennia ervaring in maatwerksoftwareontwikkeling en onze focus op persoonlijke, prettige samenwerkingen, ondersteunen we u graag.

Ontdek een een unieke aanpak waarbij geen enkele behoefte onbeantwoord blijft. Onze technische expertise en onze focus op uw doelstellingen stellen ons in staat oplossingen op maat te bieden die bijdragen aan de groei van uw organisatie. Of u nu een startup of een grootbedrijf bent, onze vakdeskundigen helpen u graag om uw technologie naar het volgende niveau te tillen. Exclusive-IT fungeert hierbij als een gespecialiseerd verlengstuk van uw onderneming, waarbij uw succes ons doel is.

Doorlopende optimalisatie met proactieve zorg

Software is levend en constant in ontwikkeling. Het verdient daarom doorlopende aandacht om er het maximale uit te halen. In plaats van grote investeringen om elke 3 tot 5 jaar opnieuw bij te blijven, kunt u beter kiezen voor doorlopende zorg. Zo presteert u elke dag op uw best in uw markt.

Met een regelmatige stroom van kleine aanpassingen kunt u beter inspelen op verscherpte veiligheidseisen, veranderende klantwensen en nieuwe marktontwikkelingen. Door ononderbroken proactieve ontwikkeling blijft u altijd up-to-date. Wij zorgen voor inventieve doorontwikkeling en intensieve zorg, zodat uw software nooit stil staat en u altijd voorop blijft lopen.

5 / 5
Deel uw waardering, met maximaal 5 woorden en 5 sterren.
Of schrijf & lees een volledige review. Hier of elders.
“Accuraat, behulpzaam, vriendelijk, meedenkend en kordaat.”

- Linda Noijens, AnnoMorgen.nl

“Snel, deskundig en goed!”

- Norbert Huijzer, Norbert Huijzer Consultancy

“Denkt goed mee met de vraagstelling vanuit de klant.”

- Ruud Onclin, Webgiants

“Werkelijk ongekend goede ontwikkelaar.”

- Sara Siddiqi, GreenFish Travel

“Feit in korte tijd opgelost.”

- Irene Sommeling, JijBepaalt

“Zeer prettige samenwerking ervaren.”

- Ronald Smid, Smid Media

“Professioneel en to the point.”

- Alexander Vidakovic, Studio Artist X

“Creatief in elke oplossing.”

- Mark van 't Hoff, Markenburg

“Niet achteraf maar meteen goed.”

- Marc Jeuken

“Een must voor technisch-advies.”

- K. Godschalk, Artelicious

“Ouderwets goede service.”

- Ir. Drs. W. Laarakker

“Prettig om zaken mee te doen.”

- Joep van 't Hoff, Imagin Events

“Duidelijk en professioneel.”

- Jan Gorissen

“Mijn eerste keus voor consultancy.”

- Elke Staal

“Al jaren met plezier klant.”

- Petra Kabalt, Benalmadena rentals

“Altijd een snelle service.”

- S. Pilanen

“Fijne samenwerking!”

- Sander Kamps

“Vaste klant voor advies.”

- Willem van Lier

“Geweldige service!”

- Tim Kalosterkamp

“Gewoon goed.”

- H. Swinkels

“Goede service!”

- Jeroen Eland

“Een scherp oog voor details.”

- C. Maurer

“Klantgericht, innovatief en creatief.”

- Bas Ouwerling, Simac Electronics

“Goede grondige analyses.”

- Henk van Dijk

Exclusieve IT dienstverlening

Maak kennis met hoogwaardig en duurzaam IT vakmanschap, gecombineerd met persoonlijke service in een hypermoderne branche. Ontdek hoe u kunt profiteren van deze unieke combinatie en geniet van de volgende voordelen:

Exceptionele persoonlijke
service

Bouw een solide en langdurige relatie op zonder dat u een klantnummer nodig heeft. U hoeft niet te worstelen met telefoonmenu's, wachttijden en verschillende helpdeskmedewerkers. U kunt direct contact opnemen met uw ervaren contactpersoon, die uw organisatie echt kent en volledig op de hoogte is van uw individuele situatie.

Ongeëvenaarde expertise en
oplossingen

Ontdek bijna twee decennia aan hoogwaardige kennis en ervaring die geschikt zijn voor uw meest complexe projecten en uitdagende integraties met andere bedrijfssystemen. U krijgt één aanspreekpunt om uw volledige applicatielandschap te beheren, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten en doelen.

Ongekende wendbaarheid
en flexibiliteit

Met ons geavanceerde DevOps SDLC-proces kunnen wij hoge snelheid en kwaliteit waarborgen, zodat u altijd momentum behoudt bij elke wending. Dit resulteert in ongekende flexibiliteit en stabiliteit, waardoor u snel kunt inspelen op veranderende marktomstandigheden en prioriteiten, zonder u zorgen te hoeven maken over de technologie.

Zakelijke en technische
denkwijze

IT-oplossingen zijn geen doel op zich, maar een middel. Met onze ervaring en kennis van de nieuwste trends bieden we op maat gemaakte oplossingen die uw onderneming ondersteunen maar tevens kosten en baten nauwkeurig afwegen. Onze focus ligt op uw bestemming, zonder overbewapening of overbesteding, zodat IT zichzelf terugverdient.